Sjors van der Panne

De Chansons van Sjors

Zondag 10 maart 2024 om 15:00 uur | € 18,50 | Genre: Chansons

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van  het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma Dan maken we het land en het ontroerende Mannen Huilen Niet, met collega Tommie Christiaan. Van der Panne gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw.

Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelings klassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans Nederlandse muzikale zondagmiddag met een lach en een traantje.

Speelduur: 100 minuten + pauze

Thijs Kemperink

Halverwege

Zaterdag 23 maart 2024 om 20:00 | € 18.50 | Genre: Cabaret

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink is 40 jaar geworden. Hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil Thijs eerst terugblikken naar de eerste helft van zijn leven. Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Welke levenslessen neemt hij mee naar de volgende helft? Wie hebben hem geïnspireerd en geraakt? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige minnares. Al rijdt hij wel in een SUV, zodat hij niet zo laag hoeft in te stappen.

Inmiddels heeft Thijs met zijn verhalende cabaretprogramma’s een herkenbare stijl. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

De pers over Thijs Kemperink in “Halverwege”:
“Thijs Kemperink is het sterkst op dreef in een knetterend komisch spervuur over onderwerpen die dichtbij huis liggen” (DvhN)”